Vi tilbyr profesjonelle flyttetjenester for private, bedrifter og det offentlige.

Flexi Flyttebyrå sitter på lang erfaring innen alle typer flyttetjenester og vil kunne være behjelpelige både før, under og etter flyttingen. All erfaring tilsier at god planlegging er halve jobben. Ved større oppdrag vil det være hensiktsmessig med en befaring på de aktuelle lokalitetene for å kunne gi en eksakt pris og et forslag til hvordan flyttingen skal gjennomføres.

Oversiktlige prismodeller som gir våre kunder trygghet og forutsigbarhet

Flexi Flyttebyrå har årelang erfaring innen flytting og vi har itviklet svært oversiktlige prismodeller som gir deg som kunde trygghet og forutsigbarhet. Vi står inne for avtalte priser og angitt tid for henting og levering.

Høyt kvalifiserte medarbeidere, spesialtilpasset utstyr og moderne bilpark

Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler til og fra destinasjoner i både inn- og utland. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebilen før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønske.
Ved god merking av esker og andre mindre eiendeler vil også disse bli plassert riktig. Vi utfører oppdrag internt i byene og over hele Østlandet, og dessuten tur – retur fra destinasjoner i hele Nord-Europ

 

POSTADRESSE

Flexi Flyttebyrå AS

Postboks 1203

3205 Sandefjord

Tel: 3347 6271

E-post: post@flexiflyttebyra.no

Besøksadresse

Raveien 191

3242 Sandefjord

VÅRE TJENESTER

Pakking & Utpakking

Flytting lokalt & Sør Norge

Bedriftsflytting

Utenlandsflytting

Skånsom & trygg transport

Lager

Personvernerklæring

Få et uforpliktende tilbud