BEDRIFTSFLYTTING

KOMPETANSE PÅ ALLE TYPER BEDRIFTER
3347 6271

Våre prosjektledere er diplomøkonomer fra BI med spesialisering i logistikk

Flexi Flyttebyrå sitter på lang erfaring innen kontorflytting og vil kunne være behjelpelige både før, under og etter flyttingen. All erfaring tilsier at god planlegging er halve jobben. Ved større oppdrag vil det være hensiktsmessig med en befaring på de aktuelle lokalitetene for å kunne gi en eksakt pris og et forslag til hvordan flyttingen skal gjennomføres.

Vi utfører kontorflytting over hele Østlandet for alle typer bedrifter, fra et par til flere hundrede ansatte.

Flexi Flyttebyrå har lang erfaring med kontorflytting, og utfører oppdrag over hele Østlandet.

Klargjøring av utflyttede lokaler. Vi bistår gjerne med å fjerne overskuddsinventar og avfall, samt å vaske ut lokalene når de er tømt.

Skreddersydde løsninger for kontorflytting og  arkivflytting med eget merkesystem, gjør flytteprosessen smidig og effektiv

Flexi Flyttebyrå flytter kontorer og arkivsystemer både for det private næringslov og det offentlige. Vi planlegger alltid prosessene sammen med våre kunder og bruker ulike teknikker og spesialutstyr for å sikre et godt resultat og fornøyde kunder.

Arkivflytting

Vi flytter alle typer arkiv, i alle omfanger. Arkivet pakkes, merkes, flyttes og plasseres i nye lokaler i samråd med arkivansvarlig. Vi bruker ulike teknikker for arkivflytting etter arkivets og lokalitetenes kompleksitet; hylletraller for arkiv, arkivkartonger eller pallekasser.
Flexi Flyttebyrå flytter arkiv både for det private næringsliv og det offentlige. Vestfoldmuseenes arkiv er et eksempel på en større arkivflytting hvor vi flyttet fra hylle til hylle ca 3500 hyllemeter.

Kontorflytting

Når større bedrifter skal flyttes er god planlegging viktig for å få minst mulig driftsstans. I samråd med flytteansvarlig i bedriften skreddersys en plan som gjør prosessen forutsigbar og oversiktlig. Våre prosjektledere er diplomøkonomer fra BI med spesialisering i logistikk, og har lang erfaring fra flyttebransjen. Et enkelt, men effektivt merkesystem gjør flyttingen smidig og effektiv, og minimerer faren for avvik. Vårt system og organisering med dyktig flyttepersonell gjør at vi kan jobbe kostnadseffektivt og sikkert for alle involverte, dette gjør at det er liten fare for tidsoverskridelser og skader på inventar og bygg.

Vi flytter alle typer arkiv, i alle omfanger. Arkivet pakkes, merkes, flyttes og plasseres i nye lokaler i samråd med arkivansvarlig.

I vårt sortiment har vi alle nødvendige esker som trengs for en effektiv og vellykket flytting. Vi leverer og henter fritt ønsket pakkemateriell til våre bedriftskunder.

Vårt merkesystem i form av merkeetiketter kan festes på alle underlag og lett fjernes med hånden uten å lage sjenerende merker. Emballasjen gjenvinnes ved kassering.

POSTADRESSE

Flexi Flyttebyrå AS

Postboks 1203

3205 Sandefjord

Tel: 3347 6271

E-post: post@flexiflyttebyra.no

Besøksadresse

Raveien 191

3242 Sandefjord

VÅRE TJENESTER

Pakking & Utpakking

Flytting lokalt & Sør Norge

Bedriftsflytting

Utenlandsflytting

Skånsom & trygg transport

Lager

Personvernerklæring

Få et uforpliktende tilbud