KVALITETS FLYTTETJENESTER

siden 2005
3347 6271

Trygg og sikker flytting siden 2005

Flexi Flyttebyrå ble etablert i år 2005 av Torbjørn Kristoffersen og Ole-Magnus Ringdal. Siden den gang har vi vært bevisst på høy kvalitet, god service og innovasjon i vårt arbeid.

Mange fornøyde kunder har gitt en stadig vekst, dette har gjort at vi i dag har en moderne utstyrt bilpark og høyt kvalifisert arbeidsstokk som utfører små og store oppdrag av alle slag innen flytting.

Vår hjemmeside gir deg utfyllende informasjon om våre tjenester og andre ting som kan være nyttig å vite i en flytteprosess.

Kvalitet og kompetanse

HØY KVALITET

Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler til og fra destinasjoner i både inn- og utland.

Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebilen før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønske.

Ved god merking av esker og andre mindre eiendeler vil også disse bli plassert riktig. Vi utfører oppdrag internt i byene og over hele Østlandet, og dessuten tur – retur fra destinasjoner i hele Nord-Europa

KOMPETANSE

God nedpakking er en forutsetning for en effektiv og trygg flytting. Vi bruker tilpassete flytteesker og egnet innpakkingsmateriell. Lang erfaring innen faget gjør at vi trygt kan emballere f eks verdifulle malerier med skjøre gipsrammer, lysekroner i alle størrelser og kunst som må håndteres med stor varsomhet.

BOLIG FLYTTETJENESTER

Vi bruker tilpassete flytteesker og egnet innpakkingsmateriell, som sikrer dine verdier.

BEDRIFTSFLYTTING

Vi har lang erfaring innen kontorflytting. Våre prosjektledere er diplomøkonomer fra BI, med spesialisering i logistikk.

LANGDISTANSE FLYTTEOPPDRAG

Vi utfører flytting til destinasjoner i Sør Norge og destinasjoner i hele Nord Europa.

Våre medarbeidere har flyttet piano og flygel i flere hundretall og er dessuten utstyrt med spesialutstyr som muliggjør en skånsom og kontrollert flytting.

God nedpakking er en forutsetning for en effektiv og trygg flytting. Lang erfaring innen faget gjør at vedrigjenstander blir tatt godt vare på.

Vi har lovpålagt godsforsikring på alle våre biler, denne er dessuten utvidet til å gjelde flyttetransport.

POSTADRESSE

Flexi Flyttebyrå AS

Postboks 1203

3205 Sandefjord

Tel: 33476271

E-post: post@flexiflyttebyra.no

Besøksadresse

Raveien 191

3242 Sandefjord

VÅRE TJENESTER

Pakking & Utpakking

Flytting lokalt & Sør Norge

Bedriftsflytting

Utenlandsflytting

Skånsom & trygg transport

Lager

Personvernerklæring

Få et uforpliktende tilbud