FLYTTETJENESTER

Flytting
Med kunnskap og spesialtilpasset utstyr for flytting, gjør vi transporten skånsom for deg og dine eiendeler til og fra destinasjoner i både inn- og utland. Alle møbler blir emballert med flyttetepper på flyttebilen før transport, og blir presist plassert i ny bolig etter kundens ønske.

Ved god merking av esker og andre mindre eiendeler vil også disse bli plassert riktig. Vi utfører oppdrag internt i byene og over hele Østlandet, og dessuten tur – retur fra destinasjoner i hele Nord-Europa

Pakking
God nedpakking er en forutsetning for en effektiv og trygg flytting. Vi bruker tilpassete flytteesker og egnet innpakkingsmateriell. Lang erfaring innen faget gjør at vi trygt kan emballere f eks verdifulle malerier med skjøre gipsrammer, lysekroner i alle størrelser og kunst som må håndteres med stor varsomhet.

Utpakking
Utpakkingen utføres enklest i samarbeid med kunden og all emballasje fjernes umiddelbart.

Flytteforsikring
Vi har lovpålagt godsforsikring på alle våre biler, denne er dessuten utvidet til å gjelde flyttetransport. Dersom man ønsker en utvidet flytteforsikring kan dette tegnes gjennom oss, da vi er agent på vegne av Sparebank1 Skadeforsikring. Mange er allerede dekket gjennom eksisterende innboforsikring i sitt eget forsikringsselskap.

Piano- og flygelflytting
Piano og flygel kan være svært krevende og komplisert å flytte. Våre medarbeidere har flyttet piano og flygel i flere hundretall og er dessuten utstyrt med spesialutstyr som muliggjør en skånsom og kontrollert flytting. Der kran er nødvendig tar vi oss av dette.

Oversjøisk flytting
Flytting til fjerne destinasjoner krever ofte oversjøisk transport med container. Vi bistår med transport for kunder over hele verden. Det kreves spesiell kompetanse for å eksportpakke et flyttegods som skal ta sjøveien i en container. Vi følger internasjonale standarder.

12042012326